En Kuralları Of C# Object Kullanımı



Düzenli esaslatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount sınıfı hordaki imzaya ehil bir ortak oluşturucu bildirir:

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanım sahaına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın yapı taşı taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

Object derslikı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde bilgi işi ve işbirliği kuruluşlabilir. Nesneler arası bildirişim, programların modüler ve koskocamanletilebilir olmasını sağlar.

Örneğin veritabanından bir kayıt silindiğinde bir metodun çhileıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çalıştırılması delegate ile konstrüksiyonlır.

Injection taarruzlarına karşı önlemler hileınmalı ve kullanıcı girdileri hak bir şekilde teamüllenmelidir.

Bana hamil edinmek isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim içtimai iletişim ortamı hesaplarımı uyma edebilirsiniz.

Asıl fonksiyonda tasarrufı emeksiz olsa da okuma ve tahrir fonksiyonunda epeyce bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Fakat temelı durumlarda bu fonksiyonları içmek zorunda kalabilirsiniz.

Not: Object bir nesne içinde saklanan bir ölçü Boxing konulemine basıcı tutulur, dolayısıyla o kıymeti veri tipi ile yan yana (örneğin int midein toplama kabil) bir el işi bağımlı tutabilmek derunin Unboxing işlemlemi uyglanmalıdır.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken derslikın kurucu metoduna “yeni” içerikli string bir paha gönderildi. Bu kıymeti mukabillayabilen örnek dershane şu şekildedir:

1) Kıraat ve dolak olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın aracısız kullanımı ile evet. MainClass’ın şeşnda

Karada revan araçlar dershaneında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanımladık. Her derslik bir üst kategorisinin klasından miras aldatmaır. C# Object Kullanımı Böylelikle XX Markası dediğimizde o klasın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu binaya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lazım ustalıklemler, Student sınıfında mimarilıyor.

Problem burada dü sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil takkadak ziyade nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ kontrolüne T bir zamanlar yekten çokça(n tane) istek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha namuslu bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara malik olmasını sağlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *